Japanin Nouseva Aurinko

Japanin nouseva aurinko: Kirja saatavilla painettuna ja e-kirjana esimerkiksi bod.fi/kirjakauppa. Sidottu kovakantinen kirja Amazonilta esim. https://www.amazon.de/dp/B0B8VNK9RW

 

Japani on monikasvoinen maa, jota on mahdotonta kuvata kattavasti ja yksikäsitteisesti. Jokaisella meistä on varmasti mielikuva japanilaisista ja nousevan auringon maasta, mutta tuskin tiedämme paljoakaan todellisuudesta. Tämä kirja kuvaa Japania yhden maahanmuuttajan näkökulmasta yrittäen tavoittaa todellisuutta kätkettyjen kasvojen takaa, välillä humoristisesti, välillä vakavasti. Lähde siis matkalle.  Huomaamme että todellisuus on toisinaan taruja ihmeellisempää. Kohtaamme tavallisia ihmisiä sekä arjessa että juhlassa. Saatamme välillä törmätä poliiseihin, shintopappeihin tai geishoihin ihaillessamme tämän erittäin hitaasti muuttuvan kulttuurin tarjoamia yllätyksiä. Saamme todeta, kuinka huippumodernin maailman keskellä samuraihenki ja vanhat perinteet elävät yhä vahvoina..

Jos Japani on kerran ottanut sinut, et voi sitä koskaan täysin jättää. Se asuu sinussa silloinkin, kun itse et ole siellä. Siitä on tullut osa sinua – tai sinä olet osa sitä.

 

 

 https://www.facebook.com/pertti.pietarinen/

 https://www.facebook.com/lucythecat

 https://www.facebook.com/GodsChildrenBook