Lucy-Kissa ja pikku sisarukset

Lucy-kissa on viehättävä lasten kuvakirjasarja Pyhä Birma Lucysta.

Lucy-Kissa kirjasarja on nyt päässyt neljänteen osaan nimeltään Lucy-Kissa Ja Pikku Sisarukset, jossa reipas Pyhä Birma Lucy kertoo Danielle siskostaan ja veljistään Dumbledore ja Dominique. Saamme seurata pienten kissanpentujen elämää syntymästä alkaen parin kuukauden ikään saakka.

Lucyn emo on kiireinen hoitaessaan kolmea pentuaan. Emon päivät ovat täynnä pentujen imettämistä, pesemistä ja pentujen varttuessa näiden opettamista selviytymään omin avuin. Nopeasti pennut oppivat omatoimisiksi.  Dumbledore on rohkein ja synnynnäinen tutkimusmatkailija, jota toiset seuraavat tutustuessaan ympäröivän maailman ihmeisiin. On jännittävää hiipiä ja kurkistaa nurkan taa, sillä koskaan ei tiedä, mikä siellä odottaa, ja mikä olisikaan hauskempaa kuin kiipeileminen.

Lucy vierailee usein emonsa ja sisarustensa luona ja lempileikiksi muodostuu Ota-mua-hännästä- kiinni. Sinäkin haluaisit ehkä osallistua leikkiin, varsinkin jos olet kissojen ystävä.

Koska Lucy on kissa, hän on todellinen asiantuntija kertomaan sisarustensa elämästä. Lucyn kerrontaa täydentää kirjan viehättävä kuvitus. 

Pehmeäkantinen kirja Adlibrikseltä tai Amazonilta tai e-kirja Amazonilta.

 

Katso lisätietoja:

 http://www.pietarinen.org

 https://www.facebook.com/lucythecat

 https://www.facebook.com/GodsChildrenBook

 https://www.facebook.com/KissaKiiskinen